maanantai 15. helmikuuta 2016

Viikonlopulta

Saattoihan sen arvata ettei vajaakaloreille viikonlopun jälkeen jääty. Tuli käytyä kahdella brunssilla, lauantaina sekä ystävänpäivänä.
Lauantaina käytiin Hotelli scandikissa testaamassa super breakfasti hinta kahdelta oli 50e.
Miljöö miellytti tarjoilu miellytty mutta jotain se jäi vajaaksi, vaikka tilaten sai erillaisia
munakkaita ja vohveleita niin silti. Ei usko että tulee kuitenkaan mentyä uudelleen.

Ystävänpäivänä taas oli vuorossa vanha tuttu Fasun brunssi  Kluuvikadulla, jonka hinnaksi tuli 43e kahdelta. Fasun brunssi nyt vaan on hyvä, ei siitä mihinkään pääse.

 Molemmilla brunsseilla tuli kyllä vedettyä taas vatsa niin täyteen, että hyvä kun pääsi vyöryttyä kotiin ja vatsan viereen lepäämään muita vaihtoehja ei edes ollut kuin päikkärit.

Sain sentään tehtyä ihan hyvää smoothi puuroa viikonloppuna, vaikka muuten syöminen olikin herkkupainotteista.
 Ei meinaan jäänyt brunssiähkyyn herkut, iltaa varten tartti saada irtiksiä sekä pitsaa ja
taisi Ikean krokanttikakkuakin tulla lusikoitua jos en nyt ihan väärin muista.


Tähän kylmäpuuroon tuli siis:
Banaanin puolikas, ananas siivu, kaksi hyydytettyä ja jäähdytettyä valkuaista (pikainen hyydytys paistinpannulla ), mantelimaitoa, lusikallinen chian siemeniä ja keitettyä ja jäähdytettyä kvinoaa noin desi. Päälle kanelia ja pähkinöitä ehkä tuoreita marjoja, multa oli loppunut kumpaisetkin.
    

Kannattaa antaa smoothin tekeytyä jääkaapissa ainakin puolisen tuntia, jotta chian siemenet hyytelöityvät.

Tuleva viikko täytyy kyllä pitää ruokailut aisoissa, ja saada taas kunnon ruokarytmi käyntiin.

                                                                    -Anette-


Ei kommentteja: