keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Hittojako tässä

 No melkeinhän tässä vuosi on tullut hiljaiseloa pidettyä. Mitään mullistuksia tai maanvyörymiä ei ole tällävälin tapahtunut, ehkä jopa harmi.
 Olishan se hienoo jos vois sanoo et oon tässä pitänyt välivuotta arjestani aasiassa, aloittanut aamut yogalla kuunnellen laineiden liplatusta ja katsellut auringon nousua. Mutta nääh, sitä samaa keski-ikäisen naisen arkea pienine kupruineen se on tää aika täs välissä ollu.

Liikunta eri muodoissaan pitää järjissä. Juoksusta joudun nyt tosin pitämään pidempää taukoa revähdyksen takia. Mutta oon korvannu lenkkejä konostelemalla, eli pikakävelyllä ( sellasella yyper nololla, lanteiden keikutus kävelyllä ) mikä on kyllä jenkkakahvoja hyvin sulattavaa ja vatsa saa myös aika tiukkan treenin siinä keikutuksessa.
 Se vaan on tosiaan niin huomiotaherättävän näköistä keikutusta, etten edes minä kehtaa sitä vedellä kuin joko hyvin aikasin tai sit myöhään tuolla hiekotetuilla ulkoilupoluilla.
Yoga ja siitä hot versio kuuluu uutena lajina kerran viikossa ohjelmaan, sitä kun 90 minuuttia vääntelee ja kääntelee kehoaan noin 38 asteisessa huoneessa niin tietää tehneensä.
Että sellasta liikuntarintamalle, muusta sit toisella kertaa. Pitempää päivitystä ei nyt puhelimella jaksa näpyttää. 

                                                     

                                 Ehkä tää pienesti päivittäminen vois taas vaihteeksi olla ihan kivaa. 
                                         Nyt jännittää miten julkaisu onnistuu, vai onnistuuko.

                                                           - Anette-




2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tervetuloa takaisin:) Kiva kuulla pitkästä aikaa!

AlmaAnette kirjoitti...


:) kiitos kiitos, sitä taas piristyi näin keväänkorvalla.