maanantai 12. tammikuuta 2015

Uusi viikko uudet kujeet

Noup, jos luulitte että nyt herkkuhanat on kiinni ja ruokailu hanskassa. Ei suinkaan, niin on nyt tähdet siinä asennossa ettei ole tahtoa laittaa hanoja täysin kiinni. Niinpä loin itselleni rajat, tiukat rajat mutta rajat  missä kaikki mässäily on sallittua ;D

Eli kello 12-18 välillä vapaat kädet syödä mäkkärin aterioista kahvilan viinereihin ja vaikka koko paketti lakujädeä. Mutta tuon  aikarajan ulkopuolella vain vihanneksia, marjoja tai muutama hedelmä.
 Tää tuntuu tällähetkellä hyvälle, oikein hyvälle.


Tänään on tullut jo aloitettua terveellisesti. koska greippi oli loppu tein appelsiinistä, raastetusta inkivääristä ja viherjauheesta lounaspirtelön.  
Illalla teen lautaselle valmiiksi valmiita vihannespaloja ja kun napostelun tarve alkaa annan käden käydä mutta vain ja ainoastaan niissä kasviksissa. Tää on nyt toiminu jo viikonlopun yli :)) ja tällä mennään eteenpäin kunnes oon valmis kunnon järkisyömiseen.


Tiedän ettei tälläinen ole järkevää, herkuista kun ei vitamiinejä tai ravintoaineita kehoon heru, sen sijaan huonoja rasvoja ja sitä sokeria ja niitä lisäaineita sitäkin reilummin.
Mutta tiedän tän olevan vain väliaikaista, joten sallittakoon.

                                                                  Alma/Anette

1 kommentti:

Matkatar kirjoitti...

Hih, näyttää sinulla olevan vähän samanlaista "taistelua" herkkukausien ja terveyskausien kanssa kuin minulla... :D