perjantai 9. tammikuuta 2015

Homma hanskas, hanskat hukas

Äh, parin viikon rento syöminen on nyt venynyt kohta kolmeen viikkoon. Tähän mennessä kiloja on kertynyt 2,6 lisää normipainoon, aika hurjaa.
Tosin voihan sitä itseensä vähän huijata ja todistella sen olevan vain nestettä. Tai sitten katsoa itseään silmiin ja todeta hillittömän herkuttelun tehneen tehtävänsä. Mä oon siis vedelly surutta ihan kaikkea ja todella urakalla.
 Eikä vieläkään oikein oo pössis kohillaan painaa jarrupoljinta, kaikki  maistuu niin pirun hyvälle. Iltapäivään asti jotenkin tulee vedettyä järjellä, mutta sit lähtee iltapäivästä pahasti liirtoon ja illalla räpiköidään jo ojanpohjalla. 

Annan aina lomilla ittelleni luvan vedellä kaikkea ilman mitään rajoitteita, mutta nyt lomat on jo aikaa sitten loppunu, ja yliajalla mamma tässä mättää herkkuja minkä ehtii.


Housut kiristää, olo on vetelä, vatsa kuin ilmapallo ja puoliltaöin taas teen vakaita päätöksiä palata ruotuun. Ehkä jo huomenna on se päivä kun narut alkaa pysymään käsissä, tai edes osa.

                                                                Alma/Anette

2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

No jos se joltain onnistuu, niin sulta :). Siis se ruotuunpaluu :).

Tiedän niin ton olotilan, mutta jostain syystä tällä lomalla ei tullu kyllä kilon kiloa. Tai siis ei kai voinutkaan tulla, kun tuli syötyä pelkkiä salaatteja ja kinkkua. Mistään makeasta kun en välitä ja jäi ne muutkin perusjouluruuat väliin, kun ei niitä syö meillä kukaan muukaan. Olo on nyt hirmu kevyt ja energinen, mutta lihaskuntoreeniä vailla. Ja siinä on mulla kynnys jostain syystä noussut niin korkealle, kun on ihan liian pitkä tauko takana, että nyt jos koskaan, pitäis potkia itseen kankkuun.

Iloista ja energistä tätä vuotta!

AlmaAnette kirjoitti...

Kuule ei muuta kuin reippaasti salille vaan, ku pääsee ekan kerran kynnyksen yli niin homma lähtee pelittää vanhastamuistista, helppoa kuin pyörällä ajo.
Sama juttu tietty täs mässäilyn lopettamisessa, päivän siivosti niin seuraavat menee jo helpommin.
Mutta molemmat vaatii sen tietyn tahtotilan jotta hommat etenee.
Suomeksi kun v...tuskäyrä hipoo tappia, ni johan alkaa tapahtua.

Samoin kiitos, nautitaan tästä vuodesta. :)