Mutta ei sittenkään, annan itselleni kymmenen sakkopäivää kiellettyihin tuotteisiin kajoamisesta.
Ihan karkki karkkiin en syyskuun aikana sortunut, mutta suklaan puolelle tuli muutamaan kertaan lipsahdettua samoin vehnäpullaan/ kekseihin.
No ketku keinot keksii. Mä leivoin ihka ensimmäisen raakakakkuni eilen ja mietinnässä jo seuraava versio. Koska jotain hyvää mä kuitenkin tulevina päivinä tarviin, ja raakakakut nyt on pelkkää terveysruokaa niin kaidalla tiellä pysytään.
Pohjaan tuli iso kourallinen manteleita joista puolet oli suolattuja. Toinen kourallinen luomu taatelia. Nämä tietenkin murskattiin keskenään pieneksi murskaksi, ja paineltiin irtopohjavuokaan.
Täyteeseen tuli.
- Nelisen tuntia vedessä lionneita ja valutettuja cashewpähkinöitä.
- avokado
- pala vesihauteessa sulatettua kaakaomassaa (yyber terveellistä)
- ruokalusikallinen kookosöljyä
- kanelia
- kourallinen pakaste mustikkaa
Kaikki taas massaksi ja pohjan päälle, ja jääkaappiin.
Koristelu pakaste mustikoilla. Ne antoi kivasti raikkautta ja makeutta muuten tuhtiin kakkuun.
Alma/Anette
1 kommentti:
Raakakakut on niin ihania. Niihin tulee himo ja niitä tekee mieli koko ajan kehitellä lisää ja lisää ja lisää.
Lähetä kommentti