perjantai 5. syyskuuta 2014

Se oli siinä

Kolmen päivän minipaasto saatu finaaliin.
Eilinen ilta olikin sit vaikein.  Tein iltapäivällä  Hesarin ohjetta mukaillen mössöä lehtikaalista ja se oli hirveetä, ihan järkyn pahaa.  Sen tökötin juonnin jälkeen tulikin sit sellanen sarvi päähän että hitto soikoon, mitä järkee täs oikein on mä haluun pastaa perkule. Mutta sain sinniteltyä pelkällä juuresmehulla ja vedellä. :) 


Tässä sit  ohje tuohon yökötykseen.
- salaattipinaattia
- lehtikaalia
- kurkkua
- persiljaa
- ripaus suolaa
- kookosvettä sillä korvasin ohjeen omenamehun, seköhän oli se ratkaiseva tekijä makuun.

No selvisin illasta vaikka hieman tiukkaa tekikin, nyt sit palataan totutellen normiin ruokailuun, jee. Tietenkin syyskuu vedetään ilman mässyä ja vehnäpullia, ja tämä kolme päiväinen antoi kyllä siihen hyvän startin.
Paasto on myös hyvä alkupamaus jos tarkoituksena on painonpudotus. Itselleni se ei ole tarpeen ja paino tuleekin palaamaan normaaliin tuotapikaa.

Näistä lukemista alkoi paasto. Tää on mun paino ollu "aina" joskus vähän alle toisinaan vähän yli ( heittoa ehkä muutama kilo suuntaansa). Raskaudet oli ainoita aikoja jolloin oon ollu aivan eri lukemissa. Huippu paino oli esikoisen kanssa kun painoa tuli 25 kiloa lisää. :D

Ensimmäinen päivä takana

Toinen päivä takana

Kolmas päivä takana, eli tänä aamuna

Mutta kyllä teen tän toistekkin, ajattelin Tammikuuta  ja silloin ehkä vedetään viisi päivää. Nyt tää kolme oli sopiva harjoitus.

                       Alma/Anette


2 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Minulla paastot tyssää aina jo ajatukseen siitä suolityhjennyksestä;) Mutta detoxeja kyllä olen harrastanut - ja tarkoitus olisi nyt syksylläkin jokin kuuri vetäistä!
Upeita syyspäiviä - pastalla tai ilman!

AlmaAnette kirjoitti...

Niin mähän en myöskään tehnyt suolihuuhtelua. Tuo että sanoin tätä paastoksi saattoi olla väärä nimike, se ekassa aiheeseen liittyvässä postauksessa käyttämäni shottipäivät on varmasti oikeampi nimi.
Mukavaa viikonloppua.