maanantai 8. joulukuuta 2014

Kasi


Viikonlopun kilistelyt takana ja ruokailussa  kiltisti palattu siihen, suuhun vain mulle hyvää tekeviä ruokia ruokavalioon.


Vihreä mömmö sisälsi verigreipin, palan raastettua inkivääriä ja viherjauhetta.


Viherjauhe on melko voimakkaan makuista, mutta tässä greippi ja inkivääri kyllä hyvin peitti jauheen maun alleen.


Tonnikalaa vihreää ja kananmuna. Tonnikala maustettu sipulilla yrteillä sinapilla suolalla ja pippurilla.


Mun kalakeitto, jonka saa muutettua  kvinoaa lisäämällä maittavaksi kalapadaksi. Kala on kylmäsavulohta ja se jos mikä tuo ruokaan makua.
Muut ainekset
- kukkakaali
- porkkana
- sipuli ja valkosipuli
- mukulaselleri
- maustekuutio
- suolaa ja mustapippuria
Tähän vois laittaa ihan mitä juureksia tahansa ja tietenkin kermaa. Mutta maistuu kyllä varsin hyvälle ilmankin.

                  Alma/Anette

1 kommentti:

maiju kirjoitti...

Näinhän se menee, että jos viikonloppuna poiketaan ruokavaliosta, niin sitten kiltisti taas siihen palataan arkena ;)