sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tänään

Tänään on maistunut kaikki mikä nyt yleensä nestemäisen illanvieton jälkeen maistuu. Mutta ei niistä kuvia, (vaikka kieltämättä hampurilaisateria maistui kyllä erittäin hyvälle, saati kulhollinen mässyä)  vaan muutama kuva niistä päivän paremmista valinnoista, niitäkin sentään oli, tosin ei enempää kuin nuo kaksi.


Joulukahvia ei lasketa, sen kermavaahtokin on kannen alla katseilta kiltisti piilossa, ja se nyt on tämän päivän paheista sentään ollut pienimmästä päästä. Sitäpaitsi kahvi kermoineen vaan kuuluu asiaan jos pitää kentällä käydä.


"Tuoretta" pirkan pakaste tonnikalaa ja samasta altaasta pirkan rapuja. Oli tosi tosi hyvää ja terveellistä.


Niin sit siitä viereisestä altaasta, mun herkkua mutakakkua. Koska tänään syömiset menny reisille, ni samaan syssyyn voi/kannattaa pistää menemään kaikki himotukset. Voihan paheita myös yrittää kompensoida terveellisillä jutuilla kuten granattiomena pirtelöllä.
Jossa jääkaapissa yön yli kookosvedessä lionneita chian siemeniä ja pellavansiemeniä. Sekä se granaattiomena, kaikki vain purkkiin ja soseutetaan tehosekoittimella. Kun granattiomenakin on ollut kylmässä on pirtelö varsin raikas.

Tälläistä tänään, huomenna sokerit ja vehnäiset saa taas jäädä.

                        Alma/Anette

Ei kommentteja: