keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Näkee ainakin et on itse tehtyjä

Eihän nuo tortut nyt kauneimmasta päästä olleet, mutta hyvin teki kaupan.


En aijemmin ole gluteenittomia torttuja leiponut, joten laitan pienet mokat kokemattomuuden piikkiin. 
Ensikerralla pitää jauhoja laittaa hieman enemmän. Taikinan pitää tekeytyä jääkaapissa kauemmin, nyt maltoin vartin pitää kylmässä. Enkä myöskään kauli  liian ohueksi, nyt sakaroiden taittelu ei onnistunut kuin muutamaan.


Mutta ulkonäöstä viis, maku oli hyvä eikä tullut vatsavaivoja. Nämä myös kelpasi muillekkin kuin mulle, toisin kuin mun raakakakut.

                                                                                      Alma/Anette


1 kommentti:

maiju kirjoitti...

Ihana nähdä, että muidenkin gluteenittomat tortut näyttävätä tältä ;) Kerran olen kokeillut ja taitaa jäädä viimeiseksi kerraksi ;)