sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Hyvä viikko takana

Kulunut viikko on ollut mieluinen. Ensinnäkin liikuntaa on saanut ujutettua  jokaiseen päivään, ja se on mulle hyvän olon tae numero yksi. 
Toisekseen, mitään suurempia kriisejä ei ole ollut teinejen kanssa, ja se vasta hyvä juttu onkin eikä todellakaan mikään itsestäänselvyys.


Oon pidättäytynyt onnistuneesti herkuista, ja tullut vakuuttuneemmaksi siitä kuinka paljon paremmin mulle sopii sokeriton, viljaton ja myös laktoositon, käytännössä lähes maidoton ruokavalio, kuin entinen "kaikki käy" ruokavalio. 
Totean heti, etten kuitenkaan ole mikään täys kieltäytyjä, en todellakaan, mutta ronskilla kädellä oon edellämainittuja rajoittanut. Esim. leipä on korvattu itse leipomallani "pähkinä leivällä" joka on tosi hyvää. Rahkat on korvattu esim, kananmunan valkuaisilla. 


Ensilumi satoi ja on nyt muutaman päivän pysynytkin maassa, jee. Tänään kävin tunnin juoksulenkillä ja mietin kuin siistiä talvijuoksu onkaan, melkein parasta kun on pien pakkanen ja lumi narskuu tossujen alla. En edes muistanut kuinka paljon siitä tykkään.


Vielä tämän vuorokauden puolella mies ja vanhin pojista palaa kotiin Pariisista, ja se jos mikä on viikon kohokohta.


Eilinen ja tän päivänen tilliliha oli ihan syötävää, oikeastaan hyvää kun pääsi muistojen kanssa ensin sinuiksi. ;)


Tänään oli joulukadun avajaiset ja kuvat ovat sieltä. Samalla piti tietenkin käydä katsomassa Stockmannin jouluikkuna, se nyt vaan kuuluu asiaan.

Eli perus hyvä viikko takana.

               Alma/Anette

1 kommentti:

maiju kirjoitti...

Ihania kuvia. Pitää mennä katsastamaan noi jouluvalot joku päivä.