sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kunto nyt

Kuulumisia meikäläisen liikkumisista. Alkuvuosi on mennyt noususuhteisesti, ja siihen vaikuttaa pelkästään ja ainoastaan se että tuli sylsyllä ilmoittauduttua Prahan puolikkaalle. Varmastikkin motivaatio olis ollut monesti kateissa ilman takaraivossa jyskyttävää tietoa juoksutapahtumasta.

                       

Nyt ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, tälläkin hetkellä jalkaosastossa on mukava tuntuma perjantaisesta lihaskuntotreenistä. 
Eilen taas pitkä lenkki antoi varmuuden siitä että juoksukunto on kohillaan. Kiitos siitä jokaviikkoisten juoksulenkkejen.


Salilla on tullut syksyn ja talven aikana käytyä viikoittain kasvattamassa ja ylläpitämässä sitä lihaskuntoa, paitsi nyt tietty lomilla. Lihaskunnon ylläpito on kyllä mielestäni hyvin tärkeää tälläiselle yli nelikymppiselle vaihdevuosien kynnyksellä olevalle naisihmiselle. 

                     

Se mikä on tullut mukaan kuvioihin on yoga ja venyttely yleensäkkin. Ennen jätin venyttelyt helposti tekemättä, mutta nyt oon saanut siitä tehtyä hiljalleen rutiinin. YouTube on loistava paikka, josta löytyy vaikka millaisia yoga ja venyttely videoita.

                                 

Viimeviikolla kävin ensimmäisen kerran sitten viime syksyn ramppaamassa Malminkartanon rappuja. Aika mukavasti otti pohkeisiin seuraavana päivänä. 
Eli muutaman viikon päästä Prahan puolikkaalla, pitäisi olla hyvin valmistautunut rouva valmiina nauttimaan kaupunkijuoksusta, eikä matkan pitäisi tuottaa mitään suurempia vaikeuksia ainakaan kunnon puolesta. 

                                                                Alma/Anette

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Ihania kuvituskuvia sun tekstissä ja hienoa, että kunto näyttäisi olevan kohdillaan. Hyvä sä.

Lady of The Mess kirjoitti...

Tsemppiä puolikkaalle - hyvin sä sen vedät tuolla kunnolla!
Ja kuvat sopivat hienosti tähän päivään - hyvää naistenpäivää!

AlmaAnette kirjoitti...

Oon täysin hurahtanu tuohon pinterestiin, maailma on ihania kuvia täynnä.

Mainiota viikkoa teille.