sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Helmikuun neljä kuvaa

Haaveiksi jäi hiihdot keväthangilla auringon paistellessa. Helsingistä lumet on hävinneet ja talvisia kelejä pitää hakea pohjoisempaa. Hieman harmittaa, kyllä talveen lumi kuuluu, tää talvi oli vähän kuin ylipitkä syksy.


Oltiin nuorimmaisen kanssa katsomassa Espalla tyttären penkkariajoja. Toiveikkaina odotettiin suurta karkkisaalista, mutta nuoret oli viskelleet naminsa jo alkumatkasta. Saatiin sentään muutama suun makeuttaja haalittua.


Hiihtoloma vierähti vajaalla porukalla mökillä syöden ja saunoen, muutama juoksulenkki sentään tuli tehtyä mutta kilometrit jäi vähäisiksi.
Tämä kuva on juoksureitin varrelta. Juuri kun heppa nosti päänsä loppui puhelimen akku, ja se parempi kuva jäi haaveeksi.


Hiihtoloman päätteeksi risteiltiin Ruotsiin koko köörin voimin. Kyllä se vaan on niin ihanaa kun koko perhe on koolla. Mamma ja pappa tykkää.


Helmikuun viimeinen viikko meni muilla arjen rutiineisse, kun vanhin pojista oli taas hiihtolomalla. Nyt sunnuntai iltapäivästä hän on taas pakannut ja lähtenyt opiskelupaikkakunnalleen ja palaa kotiin taas perjantaina. 


                    Alma/Anette

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi että, meillä on penkkarit jo taakse jäänyttä aikaa, kyllä ne lapset kasvaa nopeasti... Nyt valmennuskurssit on ajankohtaisia;)

AlmaAnette kirjoitti...

Ei perässä meinaa pysyä.