perjantai 3. lokakuuta 2014

Niin odotan

Vihdoinkin on alkamassa odotettu viikonloppu. Vielä tänään mennään normi viikkosiivouksen ja illalla saunan ja Vain Elämää ohjelman parissa. 
Mutta huomenna,  heti aamusta alkaa meil miehen kanssa vuorokausi vain meille kahdelle. Jee. Majoittumista ihanassa hotellissa, hyvää ruokaa ja aikaa ilman mitään aikatauluja, tuskin maltan odottaa.


Mistä tuli mieleen, että monesti homma meneekin sit täysin reisille, kun oikein täpönä jotain kivaa odottaa. Syntyy joku maailmankaikkeuden kokonen riita, kun kerrankin on aikaa siihen riitelyyn. Sopu saadaan aikaiseksi  just ennen kotiinpaluuta jos oikein hyvin käy. 

Nyt kun oon maalaillu tonkin vaihtoehdon, ni eikös täs oo hyvät mahikset välttyä pahimmilta montuilta.

Huomista odotellessa maistelen uutta raakakakkua, eikä muuten ollut yhtään hullumpaa. (Kukaan muu perkeestä ei tosin oo suostunu maistamaan kuin mies pienen pienen lusikallisen, vähänkö on pullamössöjä)

Pohjaan taas manteleita reilu kourallinen,   taateleita riittää vähän vähemmän. Survotaan mössöksi ja painellaan vuokaan.

Täytteeseen ;)
- Raastettu porkkana
- avokado
- ruokalusikallinen kookosrasvaa
- kourallinen cashewpähkinöitä
- mandariinin mehu
- kardemummaa
- kanelia
- vajaa kourallinen taateleita

Kaikki sekasin  tehosekoittimella ja levitetään varovasti pohjan päälle. Kakku vain paranee saadessaa tekeytyä jääkaapissa vaikka seuraavaan päivään.
Mun kakut on tälläsiä lättäniä, kun muilla näyttää ainakin kuvissa olevan korkeita ja kuohkeita. 
Mutta maku on kyllä ollut molemmissa mun tekeleissä hyvä.


                       Alma/Anette

Ei kommentteja: