sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Treenit himas

Montaa kertaa talvessa ei liukkaus ole ollut esteenä juoksulenkille, mutta tänään aamulla oli kyllä niin tappokeli, et ei meinannu nelijalkainenkaan pystyssä pysyä.

Siispä katse kellariin.


Alkuun kuntopyöräilyä ja päälle lihaskuntoa. Innostuin oikein kunnolla veivaamaan ja nyt olo on taas kuin voittajalla.


Alkujaan kellariin rakennettiin sali poikia varten, mutta kyllä me perheen naiset käytetään sitä lähes yhtä ahkeraan. Saa touhuilla ihan rauhassa ja kun siel on telkkari niin pyöräilykin on ihan kivaa. 


Nyt pöperöä nassuun, täs samal kun naputtelen puhelimella tän päivityksen. 

                     Alma/Anette

Noin, ja julkaisu noin. :)

                    

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kiva kun on treenipaikka lähellä... Hyvältä näyttää myös aamupala... Mä olisin melkein vannonut, että sä olit tänään samassa bussissa mun kanssa ;) Näytti vaan sinulta yx nainen ;)

AlmaAnette kirjoitti...

Voi vitsi olispa jännää törmätä kaksoisolentoonsa. Ihan alko hymyilyttää ku mietin, mitä sitä tekis jos sellanen tilanne tulis. Mut autol mä tänään suhailuni suhailin, et se oli sit se kaksoisolento.

maiju kirjoitti...

Muistan itse nuoruudessani kun työpaikan vieressä olevassa pankissa oli töissä nainen, joka mielestäni oli mun näköinen. Sitten eräs työpaikan mieshenkilö sanoi, että tiedätkö, että sulla on kaksoisolenko tuossa pankissa töissä...niin nauratti, koska toinenkin oli saman asian havainnut.