torstai 23. lokakuuta 2014

Lounas

Yksi niistä monista lemppari ruuistani on pinattikeitto. Ihan sellanen pakastealtaasta löytyvä kuutio.  Jos aikaa löytyy, lisään joukkoon vielä hetken pannulla freesattua tuoretta suikaloitua pinaatti. 

Vierellä yhden valkuaisen munakas myös freesatulla pinaatilla ja kinkulla höystetty. Leipäpala on höystetty avokadolla ja tomaatilla. Leipä on muuten hiivatonta. Koska epäilen vahvasti ettei hiiva ole mulle yhtään hyväksi. 


Jos sokerin ja hiivan yhteityö saa taikinan mukavasti kohoamaan, niin uskon tuon parin tekevän vatsalleni aivan saman. Sokeriahan mun tulee syötyä pieniä määriä melkein väkisinkin esim, marjojen ja hedelmien muodossa. Niin välttelen sitten pareista helpompaa parhaani mukaan, eli hiivaa. 

                       Alma/Anette

Ei kommentteja: