torstai 3. maaliskuuta 2016

No nyt oli helpoo

Tässähän tuntee ittensä ihan suklaamestariksi, niin helppoa oli näiden herkkujen valmistus. Raakasuklaata kädenkäänteessä, ja riittää varmaan ainakin viikonlopun yli jos ei nyt ihan koko suku poikkea maistelemaan.


Ei tarvinnut kuin kolme ainesosaa sekoitella keskenään, ja valutella massa pakkauksen mukana tulleisiin muotteihin. Koska homma oli niin nopeasti valmista, intouduin hifistelemään ja lisäilin vähän koristeeksi karpaloa ja pähkinöitä osaan ihan chiliä.


Rehellisyyden nimissä on sanottava, ette oon näitä kyllä ennenkin valmistanu. Tiedossa siis oli homman yksinkertaisuus, muuten tuskin uudelleen olisin suklaan valmistukseen edes ryhtynyt.

Elellisellä kerralla tein massasta suklaalevyn, jonka maustoin punajuuresta mehua
 tehdessä muodostuneella mäskillä.


                           Terveellisiä herkkuja, eikä ole mainos ihan omasta pussista on pulitettu.

                                                                -Anette-
                                                                     

Ei kommentteja: